Chalet op de Veluwe

Bent u op zoek naar een chalet op de Veluwe? Wilt u een chalet huren op de Veluwe, aan de rand van de heide en bos? Boek dan een chalet bij Chalets op de Heide. U kunt bij ons terecht voor een ontspannen vakantie of weekendje weg op de Veluwe. De Veluwe is een is een fantastisch gebied waar u ook geweldige uitjes kunt maken! Er zijn op de Veluwe een hoop bezienswaardigheden. Op ons kleinschalige park in Vierhouten staan onze ruime comfortabele chalets in een bosrijke omgeving en kunt u heerlijk genieten van de natuur. Dus bent u op zoek naar een leuk chalet op de Veluwe of Gelderland. Kom dan genieten bij Chalets op de Heide.

 

Ons park ligt aan de rand van de heide en bos midden op de Veluwe. Chalets op de Heide is omgeven door bossen en heide.

 

– Gemoedelijk en kleinschalig
– Midden op de Veluwe
– Op loopafstand van Vierhouten met vele restaurants en terrassen
– Perfect om helemaal tot uzelf te komen
– Fiets- en wandelroutes

 

De Veluwe is een overwegend beboste landstreek in de Nederlandse provincie Gelderland en een voormalig kwartier van het hertogdom Gelre. Maak een prachtige fietstocht of een romantische wandel tocht door de Veluwe en kom helemaal tot rust.

 

Unieke locatie

Aan de rand van de heide en het bos en op loopafstand van het dorp Vierhouten op de Veluwe met zijn vele Restaurants en gezellige terrassen liggen onze chalets, volledig ingericht met een modern interieur en comfort voor een heerlijke, midweek of weekend. Vanuit onze huisjes komt u rechtstreeks op de fiets-, wandel- en paardrijd paden terecht. Onze chalets liggen tevens op 50m van een uniek heidegebied en aan vele routes van de 280 km lange Veluwe Trail. Bij ons heeft u de mogelijkheid om fietsen te huren, ook elektrische fietsen. Voor Mountainbikers zijn er ook prachtige routes indien gewenst met gids.

 

Geïnteresseerd om een chalet op de Veluwe te huren?

Reserveer dan nu een chalet of neem contact met ons op.

 

chalet op de veluwe